Extenal drive does not show | Page 4

Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?
sp_Feed sp_topic_old
Extenal drive does not show
Avatar
Jim Hillier
Admin
Forum Posts: 2626
Member Since:
August 9, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
46
December 8, 2011 - 5:39 pm
sp_Permalink sp_Print

Oh dear...sorry to hear that mate.

I've performed many a repair installation in that exact same manner, all with XP and never any issues. Guess I have been lucky then.

I would definitely try the additional internal HDD. If you have a spare 3.5" external drive, you could remove that from its enclosure and connect internally - would just require the cable, from drive to mobo.

Forum Timezone: America/Indiana/Indianapolis

Most Users Ever Online: 2303

Currently Online:
18 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Member Stats:

Guest Posters: 10

Members: 2722

Moderators: 6

Admins: 4

Forum Stats:

Groups: 8

Forums: 19

Topics: 1855

Posts: 13224

Administrators: Jim Hillier, Richard Pedersen, David Hartsock, Marc Thomas

Moderators: Carol Bratt, dandl, Jason Shuffield, Jim Canfield, Terry Hollett, Sergey Grankin

Scroll to Top

WHY NOT SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER?

Get great content like this delivered to your inbox!

It's free, convenient, and delivered right to your inbox! We do not spam and we will not share your address. Period!