chassis fan speed is to low | Page 2

Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?
sp_Feed sp_topic_old
chassis fan speed is to low
Avatar
Jim Hillier
Admin
Forum Posts: 2586
Member Since:
August 9, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
16
December 2, 2011 - 4:52 pm
sp_Permalink sp_Print

Ema - Did you enable

Avatar
ema609
Member
Forum Posts: 69
Member Since:
October 30, 2008
sp_UserOfflineSmall Offline
17
December 2, 2011 - 5:37 pm
sp_Permalink sp_Print

Hiiiiiiiiiiiiii Jim
I ticked off the automatic fan speed and now it went to 100 so all is well now. It is staying at 100 .. I tried to read some of the other stuff.
Right looooooooooool. Under options it looked a little different but I was afraid to touch anything
THanks again
Ema

Forum Timezone: America/Indiana/Indianapolis

Most Users Ever Online: 271

Currently Online:
24 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Member Stats:

Guest Posters: 10

Members: 2479

Moderators: 7

Admins: 4

Forum Stats:

Groups: 8

Forums: 19

Topics: 1816

Posts: 13030

Administrators: Jim Hillier, Richard Pedersen, David Hartsock, Marc Thomas

Moderators: Carol Bratt, dandl, Jason Shuffield, Jim Canfield, Terry Hollett, Dick Evans, Sergey Grankin

Scroll to Top

WHY NOT SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER?

Get great content like this delivered to your inbox!

It's free, convenient, and delivered right to your inbox! We do not spam and we will not share your address. Period!