Video with no sound

Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?
sp_Feed sp_topic_old
Video with no sound
Avatar
larrylang
Member
Forum Posts: 2
Member Since:
November 29, 2008
sp_UserOfflineSmall Offline
1
February 9, 2014 - 12:08 pm
sp_Permalink sp_Print

Some videos have no sound but others work fine. I assume it depends on what software is playing that particular video. The ones that have no sound have a link at the bottom to go to youtube to play the video, but there is no audio there either. Why am I not getting audio?

Avatar
Jim Hillier
Admin
Forum Posts: 2492
Member Since:
August 9, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
2
February 9, 2014 - 4:11 pm
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

Hi Larry - What browser are you using? Is this a problem with online videos only?

Try this: right click on the speaker icon in the system tray and select "Open Volume Mixer". Now, make sure the volume level under your browser's name is set to somewhere near maximum. In fact, make sure all volume levels are set to somewhere near maximum.

https://davescomputertips.com/wp-content/sp-resources/forum-image-uploads/jim-hillier/2014/02/volume-mixer.pngImage Enlarger

Cheers... Jim

sp_PlupAttachments Attachments

Forum Timezone: America/Indiana/Indianapolis

Most Users Ever Online: 188

Currently Online:
10 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Member Stats:

Guest Posters: 10

Members: 1272

Moderators: 3

Admins: 4

Forum Stats:

Groups: 8

Forums: 19

Topics: 1538

Posts: 11824

Administrators: Jim Hillier, Richard Pedersen, David Hartsock, Marc Thomas

Moderators: Judy Novotny, Jason Shuffield, Mail Poet