Avatar
Log In
Please consider registering
Guest
Forum Scope


Match



Forum Options



Min search length: 3 characters / Max search length: 84 characters
Register Lost password?
sp_topic_old
IObit problem
Avatar
theDave
4 Posts
(Offline)
1
January 24, 2010 - 6:34 pm

I have a new problem and its really tough.

Win7 pro. Iobit problem. Uninstalled program and now new 'puter is really messed up.
Error message: is360tray.exe-system error. rtl120.bpl is missing.
It's really messing with my mind (what little I have left)
Boot problems, freeze problems etc.

P.S. And thank you for dealing with my ignorance. Sometimes I overthink things.

Avatar
David Hartsock
1117 Posts
(Offline)
2
January 25, 2010 - 6:35 am

OK, a little rant... I'm not a fan of IOBit. This is especially true since the [url=http://malwarebytes.besttechie.net/2009/11/02/iobit-steals-malwarebytes-intellectual-property/:2cufedue]allegation that IOBit is/was stealing malware definitions from MalwareBytes[/url:2cufedue].

OK, it appears that you installed IOBit Security 360 by the is360tray.exe file. Did you authorize the program to make any changes to your system? How did you uninstall the program?

Avatar
theDave
4 Posts
(Offline)
3
January 26, 2010 - 10:14 pm

Thanks all for looking into the problem. Seems ZoneAlarm is not very compatible with win7pro.
I dumped ZA and Avast and Malware and am up and running just fine.
I was used to installing protection software on older versions and it appears that they conflicted with win7s own protective software.
Very happy with win7pro. Just took some letting go to let it do its thing.
Thanks again

Avatar
LAHarry
29 Posts
(Offline)
4
April 25, 2010 - 4:11 am

When using ZA Pro & Avast in Win7, one should shut down the Win7 Firewall & Windows Defender to avoid conflicts.
IOBit 360 should run well with most of the protection programs.

Avatar
leofelix
7 Posts
(Offline)
5
April 25, 2010 - 7:35 pm

even if TheDave could resolve,
I think There are still leftovers of IoBit.
The best way to get rid of them is BitRemover

http://www.t-tools.nl/bitremover.php

do not worry if the web page is in ducth, the small program is in english as well

Cheers

Avatar
sirpaul1
22 Posts
(Offline)
6
May 6, 2010 - 8:39 am

Try reinstalling Auslogics Disk Defragger. It contains this file (rtl120.bpl). Or you can uninstall it, but I'd try to just stop it from starting up first.

This saves me a lot of typing: http://www.freefixer.com/libra.....ile/42131/

Forum Timezone: America/Indiana/Indianapolis
All RSSShow Stats
Administrators:
Jim Hillier
Richard Pedersen
David Hartsock
Moderators:
Carol Bratt
dandl
Jason Shuffield
Jim Canfield
Terry Hollett
Stuart Berg
John Durso
Top Posters:
Chad Johnson: 867
Mindblower: 663
carbonterry2: 356
Flying Dutchman: 278
grr: 211
Newest Members:
mashley
emmaagro
Sponsor
knowledgekit
davidwiese18
Forum Stats:
Groups: 8
Forums: 20
Topics: 1939
Posts: 13514

 

Member Stats:
Guest Posters: 11
Members: 3170
Moderators: 7
Admins: 3
Most Users Ever Online: 2303
Currently Online:
Guest(s) 16
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Scroll to Top

WHY NOT SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER?

Get great content like this delivered to your inbox!

It's free, convenient, and delivered right to your inbox! We do not spam and we will not share your address. Period!