Windows Movie Maker stopped working

Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?
sp_Feed sp_topic_old
Windows Movie Maker stopped working
Avatar
myleswest
Member
Forum Posts: 112
Member Since:
July 11, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
1
October 18, 2015 - 10:35 am
sp_Permalink sp_Print

I am running Windows 7 and have been using Windows Movie Maker successfully for weeks but now all of a sudden it just stopped working when it comes to the "Publish" action.
I can load the pictures titles, videos, adjust Storyboard and Timeline,....but it will no longer make the created "movie". It stays at 0% and never loads.

Does anyone have an idea what the problem might be?

Untitled-1-1.jpgImage Enlarger

sp_PlupAttachments Attachments
Avatar
myleswest
Member
Forum Posts: 112
Member Since:
July 11, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
2
October 18, 2015 - 2:38 pm
sp_Permalink sp_Print

I found the problem...I think. I went ahead and started a new Windows Movie Maker project using different wmv files and it worked fine.
So, I'm guessing WMM would not load /publish the other project because the files were corrupted somehow.

Avatar
Jim Hillier
Admin
Forum Posts: 2492
Member Since:
August 9, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
3
October 19, 2015 - 2:36 pm
sp_Permalink sp_Print

Sounds about right Myles. Glad to hear you sorted it mate.

Forum Timezone: America/Indiana/Indianapolis

Most Users Ever Online: 188

Currently Online:
11 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Member Stats:

Guest Posters: 10

Members: 1272

Moderators: 3

Admins: 4

Forum Stats:

Groups: 8

Forums: 19

Topics: 1538

Posts: 11824

Administrators: Jim Hillier, Richard Pedersen, David Hartsock, Marc Thomas

Moderators: Judy Novotny, Jason Shuffield, Mail Poet