Problem with Wi Fi

This forum requires Javascript to be enabled for posting content

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?
Problem with Wi Fi
bobparham
Member
Forum Posts: 4
Member Since:
December 29, 2010
Offline
1
June 25, 2013 - 1:58 pm

I have a desktop computer with Windows 7. I have been doing computing for a good many years but do not consider myself to be a guru by any means. I finally got a Smart TV and decided to install WiFi so that I could access the Internet with TV. For a few days everything seemed to be working but then I began having a problem accessing the Internet with TV and also computer. I had installed a Linksys N300 Router, Model #E 1200-NP.
Signal Strength at the TV was 3 of 4 marks. I could use a little advice here. Does this appear to be a defective modem? If so, should I just replace it with another of the same model or should I get a different manufacturer's product? Any recommendations?

Bob P

Forum Timezone: America/Indiana/Indianapolis

Most Users Ever Online: 2303

Currently Online:
18 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Member Stats:

Guest Posters: 10

Members: 2577

Moderators: 7

Admins: 4

Forum Stats:

Groups: 8

Forums: 19

Topics: 1834

Posts: 13089

Administrators: Jim Hillier, Richard Pedersen, David Hartsock, Marc Thomas

Moderators: Carol Bratt, dandl, Jason Shuffield, Jim Canfield, Terry Hollett, Dick Evans, Sergey Grankin

Exit mobile version

WHY NOT SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER?

Get great content like this delivered to your inbox!

It's free, convenient, and delivered right to your inbox! We do not spam and we will not share your address. Period!