Problem with my iphone 4s and Wifi

This forum requires Javascript to be enabled for posting content

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?
Problem with my iphone 4s and Wifi
grodgers
Member
Forum Posts: 3
Member Since:
June 4, 2010
Offline
1
August 10, 2013 - 9:16 am

Hi Folks
Hope someone can help me with a frustrating problem. It started a few weeks ago after I had changed my broadband provider.
For quite a while the phone wouldn't pick up my home wifi even though my Ipod and Samsung tablet and one or two other phones had no problem.
Been in touch with my router's manufacturer but they haven't been able to help. Have googled the problem and have tried any help sourced but without success.
Can anyone help having had a similar experience with the 4s possibly?
Thanks so much.
Gerald

Jim Hillier
Admin
Forum Posts: 2572
Member Since:
August 9, 2011
Offline
2
August 10, 2013 - 10:05 pm

You'll probably be better off going to one of the "Apple" forums with this question mate, more likely to get answers there.

https://discussions.apple.com/thread/3416544?start=0&tstart=0
https://discussions.apple.com/thread/3415814?start=0&tstart=0
https://www.apple.com/support/iphone/wifi/

Sorry I couldn't be more help,
Cheers... Jim

slide9595
Member
Forum Posts: 13
Member Since:
March 30, 2019
Offline
mrgrtt123
Member
Forum Posts: 11
Member Since:
December 26, 2019
Offline
4
January 6, 2020 - 10:33 pm

I feel like it is better to get a new smartphone since this is an old device. I feel like it's pretty normal for old phones to have a hard time getting a signal. This happens on my iPhone 6, the reason why I need upgrade into a better device.

xpacetwo
Member
Forum Posts: 2
Member Since:
October 1, 2020
Offline
5
October 1, 2020 - 8:20 am

Check out your device name. Make sure it does not have anything with an apostrophe. This version of the OS is know to have issue's with that. You could also try a complete restore, not from backup and see what happens. Did you check the logic board to make sure there are no missing components:-)?

[SIZE=1][url]https://jiofilocalhtml.run[/url] [url]https://forpc.onl[/url] [/SIZE]

xpacetwo
Member
Forum Posts: 2
Member Since:
October 1, 2020
Offline
6
October 1, 2020 - 8:21 am

Any update on your Wifi connection?

I have the same pb as you: Wifi is searching for networks but nothing...

I just bought a new antenna and changed it but no luck [https://jiofilocalhtml.run https://forpc.onl

[SIZE=1][url]https://jiofilocalhtml.run[/url] [url]https://forpc.onl[/url] [/SIZE]

Forum Timezone: America/Indiana/Indianapolis

Most Users Ever Online: 271

Currently Online:
31 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Member Stats:

Guest Posters: 10

Members: 2434

Moderators: 7

Admins: 4

Forum Stats:

Groups: 8

Forums: 19

Topics: 1809

Posts: 12992

Administrators: Jim Hillier, Richard Pedersen, David Hartsock, Marc Thomas

Moderators: Carol Bratt, dandl, Jason Shuffield, Jim Canfield, Terry Hollett, Dick Evans, Sergey Grankin

Exit mobile version

WHY NOT SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER?

Get great content like this delivered to your inbox!

It's free, convenient, and delivered right to your inbox! We do not spam and we will not share your address. Period!